HER KİYAFETE UYAN KADIN ÇANTA MODELLERİ NELERDİR?

en iyi kadın çanta modelleri

Her Kıyafete Uyan Çanta Modelleri Nelerdir?

Her kıyafete uyan çanta modelleri, kadınların büyük kurtarıcıları haline gelmiş velinimetlerdir kuşkusuz. Tarz, stil ya da mevsim ne olursa olsun joker aksesuar niteliğinde olan bu kadın çantaları, şıklık yarışında anlamlı farklar meydana getirmektedir. Bugün hangi kıyafete hangi çantayı kullanacağınız konusunda kafa karışıklığı yaşıyorsanız, çanta modellerine uygun kombinlerimize göz atabilirsiniz. Her kıyafete doğrudan uyum sağlayabilen birkaç efektif çanta modelinden yazımızın devamında sizlere bahsedeceğiz.

Her Kıyafete Uyan Şık Omuz Çantaları

En zarif kombinlerinizi taçlandıran, en sade kombinlerinizi ise hareketlendiren birbirinden güzel kadın omuz çantası modelleri ile sizlerle birlikteyiz. Omuz çantası kullanımı ortopedik açıdan kulağa çok sağlıklı gelmeyebilir, bunun temel nedeni tahmin edeceğiniz üzere yükün tek bir omuz üzerine dağılmasıdır. Fakat minimal boyutlarda az yüke sahip omuz çantalarının iskelet sağlığınız açısından herhangi bir zararı yoktur. Aksine ihtiyacınıza uygun bir kullanım kolaylığı sağlarlar. Tercih edebileceğiniz birkaç omuz çantası modeli:

  • Halka Detaylı Bayan Çanta: Bu tarz çantalar akıllara her zaman zarif elbiselerle birlikte gelse de, düşünülenin aksine günlük kullanıma da oldukça uygundur. Halka detaylı omuz çantalarını kırmızı saten kumaşlı bir gece kıyafeti ile kombinleyebilirken, oduncu gömleği ve kot pantolon içeren kıyafetlerinizle de uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu anlamda geniş bir kullanım aralığı olduğunu söylemekte fayda var.
  • Örgülü Çapraz Çanta: Yaz ve sonbahar mevsimlerinde bohem stilindeki kombinlerinize rahatça uyum sağlayabilecek örgülü çantalarla modaya öncü olabilirsiniz. Kırmızı, turuncu, sarı ve yeşil renklerini ağırlıklı olarak tercih edeceğiniz bir bluz ya da tişörtün altına ister soluk renkli bir kot pantolon ya da kadife etek kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.
  • İnci Askılı Çanta: Çantalar için kullanılan inci, zincir ya da halka gibi detaylar, çantaların şıklık katsayılarını arttıran yegane materyallerdir. Sade kıyafetlerinizi farklı boyut kazandıracak etkiye sahip inci askılı çantalarla modayı baştan yazabilirsiniz. Üstelik istediğiniz renk seçeneği ile.

 

 Eşsiz Tasarım Bayan El Çantaları

Yıllardır vazgeçemediğimiz çanta modellerinden biri elbette ki el çantalarıdır. Geçmişte iz bırakan stil ikonlarının elbise dolaplarından asla ayıramadığı el çantaları, günümüzde tekrar moda haline gelmiş görünmektedir. Audrey Hepburn’dan Marilyn Monroe’ya, Marilyn Monroe’dan Madonna’ya değin her dönem güncelliğini yitirmeden popüler olmaya devam etmiştir. Deri, kadife gibi pek çok materyal ve renkten yapılmış bayan el çantalarını kullanarak siz de modaya yön verebilirsiniz. Bu sayede moda ikonlarının izinden yürüyerek günlük kıyafet kombinlerinize şık dokunuşlar kazandırabilirsiniz.  

  • Siyah Bayan El Çantası: Her daim asaleti sembolize eden bir renk olan siyah konu çanta gibi bir aksesuar olunca, yanına değiştirilemez şıklığı da ekliyor. Siyah kadın deri çanta ile takım elbiselerinizden günlük kıyafetlerinize, günlük kıyafetlerinizden parti elbiselerinize kadar geniş bir kıyafet kombinasyonunu idare edebilirsiniz.
  • Deri Bayan El Çantası: Mavi, sarı, kırmızı, kahverengi, mor… Aklınıza gelebilecek tüm renk seçeneklerinin yer aldığı deri bayan el çantaları istisnasız tüm renk kombinasyonlarına uyum sağlayabilecek niteliktedir. Spor şıklığı yaratabileceğiniz bu çantaların kullanım kolaylığını da göz ardı etmemek lazım.
  • Kol-Sırt Çantası: Çanta tasarımlarına farklı perspektifler katıldığı şu günlerde, ergonomik kullanım kavramı da kadınlar adına önemli bir hale gelmiştir. Trendi takip eden tasarımcılar da bunu fırsat bilerek hem kol çantası hem de sırt çantası olarak kullanılabilecek efektif tasarımlara zemin hazırlamıştır. Son zamanlarda oldukça popüler olan bu çantaları farklı model ve renk seçenekleri ile bulabilmeniz mümkündür. Fonksiyonel yapısı ile rahat bir şekilde kullanım sağlayabileceğiniz bu çantalarla tahmin edemeyeceğiniz kıyafet kombinasyonları da oluşturabilirsiniz. Bütçe dostu tasarımlara ufak bir araştırma ile rastlamanız zor değil.

Her Kıyafete Uyan Çanta Modelleri ve Fiyatları

İnternet üzerinden araştırma yapıldığında, kadın çanta fiyatları dövize endeksli olarak artmış gibi görünse de her bütçeye her cebe uygun kadın çantası bulabilmek mümkün. Kullanmak istediğiniz çantanın özelliklerine karar vermeniz halinde modeller arasında kıyas yapabilir, ihtiyacınıza cevap verecek nitelikteki çantaya kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Alacağınız çanta için renk, doku, tarz ve ebat konularında mevcut kıyafet kombinlerinizi düşünerek hareket etmeniz, sizin adınıza verimli bir alışveriş yapmanızı sağlayacaktır. Bu sayede alacağınız çantayı her kıyafetinize rahat bir şekilde uydurabilir ve uzun vadede kullanabilirsiniz.

Etiketler: çanta,kadın, sırtçantası, elçantası,ucuz,omuzçanta,butik,
Aralık 28, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı